Download Lagu Didi Kempot - Ambyar (Koplo Version) MP3 Gratis [3.77 MB]. Download Mp3 Didi Kempot - Ambyar (Koplo Version) MP3 (4:32 min) cepat dan mudah. Download Lagu Gratis Didi Kempot di MP3FILEZ

Download lagu terbaru Top Lagu Indonesia
Download Lagu Didi Kempot - Ambyar (Koplo Version) MP3 MP3

Didi Kempot - Ambyar (Koplo Version) MP3

Didi Kempot | Posted on 13 September 2019 - Duration: 4:32 - Size: 3.77 MB

Dengar Lagu Online (Klik Play dan menunggu ...)

Wis kebacut ambyar remuk sing ning ati

Opo ngene iki sing jenenge korban janji

Wis ambyar aku kudu kepiye

Metu ngendi supoyo ketemu kowe


Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar

Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar

Wis ambyar loro sing tak rasakke

Kowe lunggo ninggalke aku ning kene


Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene

Manise janjimu jebule mung ono lambe

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene

Ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene


Sopo sing ra gelo

Yen digawe kuciwo

Ambyar


Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar

Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar

Wis ambyar loro sing tak rasakke

Kowe lunggo ninggalke aku ning kene


Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene

Manise janjimu jebule mung ono lambe

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene

Ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene


Sopo sing ra gelo

Yen digawe kuciwo

Ambyar



Download Lagu Didi Kempot - Ambyar (Koplo Version) [OFFICIAL] Mp3, Download Mp3 Didi Kempot - Ambyar (Koplo Version) [OFFICIAL] Gratis, Download Lagu Didi Kempot Official Channel Mp3 Gratis

DMCA.com Protection Status


Lagu Terkait :

Top Download



Home Page

Simpan alamat website ini dan ingat Mp3Filez.Org



Top