Download Lagu Ilux ID - Balungan Kere (Koplo Version) MP3 Gratis [4.90 MB]. Download Mp3 Ilux ID - Balungan Kere (Koplo Version) MP3 (5:47 min) cepat dan mudah. Download Lagu Gratis ILUX ID di MP3FILEZ

Download lagu terbaru Top Lagu Indonesia
Download Lagu Ilux ID - Balungan Kere (Koplo Version) MP3 MP3

Ilux ID - Balungan Kere (Koplo Version) MP3

ILUX ID | Posted on 08 September 2019 - Duration: 5:47 - Size: 4.90 MB

Dengar Lagu Online (Klik Play dan menunggu ...)

Biyen aku tau kelangan

Nganti saiki iseh kelingan

Koe sing tak anti anti

Bebrayan tekaning pati

Jebule mblenjani janji


Kabeh iki mergo kahanan

Ben iso nyukupi kebutuhan

Aku kerjo isuk sore

Nanging koe sambat wae

Jaremu balungan kere


Opo pancen wes nasibku

Kudu pisahan karo sliramu

Jaremu arep nompo opo anane

Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke


Kudune koe ngerteni

Kabeh mung titipane Gusti

Senajan atiku wes bubrah

Kandelne nggone ibadah

Gusti sing paringi berkah


Senajan balungan kere

Ora kendo nyambut gawe

Senajan dalan ra alus

Sing penting wani terus


Kabeh iki mergo kahanan

Ben iso nyukupi kebutuhan

Aku kerjo isuk sore

Nanging koe sambat wae

Jaremu balungan kere


Opo pancen wes nasibku

Kudu pisahan karo sliramu

Jaremu arep nompo opo anane

Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke


Kudune koe ngerteni

Kabeh mung titipane Gusti

Senajan atiku wes bubrah

Kandelne nggone ibadah

Gusti sing paringi berkah


Senajan atiku wis bubrah

Ngandelin ning ibadah

Gusti sing paringi berkah



Download Lagu ILUX ID - BALUNGAN KERE (Koplo Version) - (Official Music Video) Mp3, Download Mp3 ILUX ID - BALUNGAN KERE (Koplo Version) - (Official Music Video) Gratis, Download Lagu Samudra Record Mp3 Gratis

DMCA.com Protection Status


Lagu Terkait :

Top Download



Home Page

Simpan alamat website ini dan ingat Mp3Filez.Org



Top