Download Lagu Nella Kharisma - Terminal Gayatri MP3 Gratis [3.57 MB]. Download Mp3 Nella Kharisma - Terminal Gayatri MP3 (5:52 min) cepat dan mudah. Download Lagu Gratis Nella Kharisma di MP3FILEZ

Download lagu terbaru Top Lagu Indonesia
Download Lagu Nella Kharisma - Terminal Gayatri MP3 MP3

Nella Kharisma - Terminal Gayatri MP3

Nella Kharisma | Posted on 23 June 2019 - Duration: 5:52 - Size: 3.57 MB

Dengar Lagu Online (Klik Play dan menunggu ...)

Tekamu tak tunggu ning terminal Gayatri

Tulungagung biyen kuwi sing dadi seksi

Yen tresnomu lan tresnoku iso nyawiji

Nganti seprene kowe durong bali


Kowe lunggo tak gandeng tanganmu sing kiwo

Koyo-koyo ora biso medetke tresno

Yen tresnomu iseh tak simpen ning jero dodo

Mugo kowe iseh tetep setyo


Mas, kowe ono ngendi

Mas, aku nggoleki

Mas, kowe ono ngendi

Mas, aku ngenteni


Jare lungo ora suwe

Nyatane ngendi tekan seprene

Opo kowe uwes lali

Janjimu ning terminal gayati


Opo uwis ra kelingan

Biyen kowe ngucapne katresnan

Pamit linggo golek pangan

Bareng mulih uwis nggowo katresnan


Tekamu tak tunggu ning terminal Gayatri

Tulungagung biyen kuwi sing dadi seksi

Yen tresnomu lan tresnoku iso nyawiji

Nganti seprene kowe durong bali


Kowe lunggo tak gandeng tanganmu sing kiwo

Koyo-koyo ora biso medetke tresno

Yen tresnomu iseh tak simpen ning jero dodo

Mugo kowe iseh tetep setyo


Mas, kowe ono ngendi

Mas, aku nggoleki

Mas, kowe ono ngendi

Mas, aku ngenteni


Jare lungo ora suwe

Nyatane ngendi tekan seprene

Opo kowe uwes lali

Janjimu ning terminal gayati


Opo uwis ra kelingan

Biyen kowe ngucapne katresnan

Pamit linggo golek pangan

Bareng mulih uwis nggowo katresnan


Bareng mulih, wis ora kelingan



Nella Kharisma - Terminal Gayatri [OFFICIAL]

Title : Terminal Gayatri
Singer : Nella Kharisma
Songwriter : Jo Klitik
Music Arranger : Studio X Multimedia
Mixing & Mastering : Studio X Multimedia
Directed By : Udin Dkk
Shooting : Pandowo Production
Editing : Suro Kemat
Album : Star Nada Masuk pak eko
Label : DD STAR Record

RBT
Comingsoon

Now available on:

Spotify:
iTunes :
Kkbox :
Deezer :
Amazon :
Joox :

Copyright © 2019, DD Star Record [Official Video]

Terima kasih anda sudah mampir di channel kami
Jangan lupa untuk klik Like, Comment, Share, dan Subscribe channel resmi kami, juga klik gambar lonceng agar anda dapat info video-video terbaru rilisan kami

selengkapnya kunjungi kami di:
Channel : https://www.youtube.com/c/ddstarrecord
Instagram : https://www.instagram.com/ddstar_record
Facebook : https://www.facebook.com/ddstar.pro.7
Gmail: [email protected]
Telepon : 081335348084

Hormat kami:
DD Star Record
Jl. Supriyadi no.71 Gedangsewu
Pare - Kediri - Jawa Timur

#NellaKharisma #Dangdut #Koplo

DMCA.com Protection Status


Lagu Terkait :

Top Download



Home Page

Simpan alamat website ini dan ingat Mp3Filez.Org



Top