Download Lagu Via Vallen - Loro Ning Ati MP3 Gratis [6.81 MB]. Download Mp3 Via Vallen - Loro Ning Ati MP3 (4:36 min) cepat dan mudah. Download Lagu Gratis Via Vallen di MP3FILEZ

Download lagu terbaru Top Lagu Indonesia
Download Lagu Via Vallen - Loro Ning Ati MP3 MP3

Via Vallen - Loro Ning Ati MP3

Via Vallen | Posted on 04 February 2019 - Duration: 4:36 - Size: 6.81 MB

Dengar Lagu Online (Klik Play dan menunggu ...)

Download Lagu Via Vallen Loro Ning Ati MP3


Neng ati iki loro

Kadung eling kowe ninggalne aku

Kabeh sanggup tak lakoni

Supoyo kowe tetep ning sandingku


Opo kurange aku, opo salahe aku

Nganti sliramu tego gawe loro neng atiku


Umpomo kowe neng kono

Wes ono wong liyo sing tok tresnani

Aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku

Tak ikhlasne masio perih batin iki


Neng ati iki loro

Kadung eling kowe ninggalne aku

Kabeh sanggup tak lakoni

Supoyo kowe tetep ning sandingku


Opo kurange aku, opo salahe aku

Nganti sliramu tego gawe loro neng atiku


Umpomo kowe neng kono

Wes ono wong liyo sing tok tresnani

Aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku

Tak ikhlasne masio perih batin iki


Umpomo kowe neng kono

Wes ono wong liyo sing tok tresnani

Aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku

Tak ikhlasne masio perih batin iki



Via vallen - Loro ning ati [OFFICIAL]

Loro ning ati
Voc. Via Vallen
Cipt. Dwi subagio
Album : Om sera vol 2
Produksi : Dsa Record

Instagram :https://www.instagram.com/dsa_record

klik untuk subscribe :
https://www.youtube.com/channel/UCkKwFOqr6CTEwO3frYn7wiQ?sub_confirmation=1

klik link di bawah ini untuk mononton video lainnya :

Via vallen - Banyu Langgit [OFFICIAL]
https://www.youtube.com/watch?v=Kn7BQZH5reU

Via vallen - Indah pada waktunya [OFFICIAL]
https://www.youtube.com/watch?v=kslb5HwF9UI

Via vallen - Egois [OFFICIAL]
https://www.youtube.com/watch?v=5E6W71YewKs

Via vallen - Tanpa kehadiranmu [OFFICIAL]
https://www.youtube.com/watch?v=-3waWwDmHMc

Via vallen - Tresno tekane mati [OFFICIAL]
https://www.youtube.com/watch?v=d_WMuLCVCSk

#Viavallen #Omsera #TopTrackIndonesia

DMCA.com Protection Status


Lagu Terkait :

Top Download



Home Page

Simpan alamat website ini dan ingat Mp3Filez.Org



Top